2015 Rotterdam

Op 13 juni zijn we met de bus naar de Hogeschool Rotterdam/Erasmus Universiteit Rotterdam geweest. Er gingen ook ouders en familie mee. Er waren verschillende workshops die door studenten werden gegeven. Eén groep ging naar de workshop Onderzeeboot, na een uitleg over aandrijving en stuwing gingen de kinderen zelf een onderzeeboot maken. De andere twee groepen gingen eerst met filosofiestudenten van de Erasmus universiteit filosoferen over de vraag: ’Wat maakt je gelukkig?’. Daarna was er voor de ene groep een workshop over ‘Autotechniek en voor de andere één over ‘Paddenstoelen verpakken in Biomateriaal’. Van te voren hadden de kinderen een collage gemaakt met wat zij al wisten en nog wilden weten. De collage werd aan het eind gepresenteerd.

IMG-20150611-WA0002IMG 0325SAM 0299SAM 0302SAM 0305SAM 0310